Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,0 (21x)
26. 8. 2014
Hruškový nákyp


Snadné
< 60 min
3,0 (21x)

Hrušky mají jen jednu nevýhodu – bývá jich najednou moc. Tenhle dezert si s přebytky poradí rychle a lahodně!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 878.75 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 149 g
  • Tuky 17.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007

Související články

Hrušky

7 tipů, jak zužitkovat přebytky hrušek

Pokud nepřezrálé hrušky správně uskladníte, mohou vám čerstvé dělat radost i v průběhu zimy. Snadno je však podle našich tipů můžete zpracovat a vybavit si tak spíž až do další sezóny. Vyzkoušejte třeba příjemně sladká hrušková povidla nebo lahodné hruškové čatní, které společně s vyzrálým sýrem potěší vaše chuťové pohárky nejen v dlouhých zimních večerech.