Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,9 (8x)
18. 7. 2014
Jablečný nákyp s karamelovou polevou


Snadné
< 60 min
4,9 (8x)

Zejména děti ocení tuto sladkou tečku za nedělním obědem. Zapečená jablka politá karamelem.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob nebo 4 dospělé a 4 děti
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob nebo 4 dospělé a 4 děti

Na karamelovou polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2855 kcal
  • Bílkoviny 43 g
  • Sacharidy 381 g
  • Tuky 125 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Ludmila Štillerová profile image
Ludmila Štillerová
22.01.2010 14:42
Předpis je trochu zmatený v koncovce, nejdříve je napsáno, že se má na polévu : na cukr nalít 250ml vody zamíchat do hladka a nalít na těsto a upeci. Při servírování se má znova nezapomenout polít karamelem?! Tak kolik dávek cukru na polévu tam vlastně je?!
Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
22.01.2010 20:00
Nic nie je zmatene, staci citat: "nezapomeňte každou porci přelít vzniklým karamelem" - je tym myslene karamelom, ktory vznikne pri peceni nakypu...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/1

Leden 2009