Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,8 (13x)
18. 7. 2014
Nákyp z vánočky
Apetit
Nákyp z vánočky
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,8 (13x)

Objevili jste doma opuštěnou a vyschlou vánočku? Resuscitace je dílem okamžiku, a co víc: z trouby se vynoří mladá krasavice. Zázrak? Jenom prastarý recept!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 849 kcal
  • Bílkoviny 28.75 g
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 46.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/1

Leden 2008

Související články

Mirka van Gils Slavíková

Vánoční recept Mirky van Gils: Zkuste její famózní vánočku s tajnou ingrediencí

V rozhovoru nám světoznámá a cenami ověnčená cukrářka Mirka van Gils Slavíková prozradila, které recepty nesmí na jejím vánočním stole chybět. Bez poctivé vláčné vánočky si neumí představit Vánoce. Je to tradice, kterou má neodmyslitelně spjatou s milovanou babičkou. A ihned se s námi podělila i o svůj vyladěný recept na vánočku s marcipánem.