Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,4 (16x)
2. 2. 2017
Fruit cobbler (ovocný nákyp)


Snadné
< 60 min
3,4 (16x)

Cobbler je americká klasika. Říká se, že název pochází buď z výrazu ,to cobble’ (dát něco rychle dohromady), nebo ,cobbles’ (dlažební kostky). Zatímco první varianta by (po právu!) vyzdvihovala jednoduchost a rychlost receptu, druhá vypovídá o jeho vzhledu…


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 314.5 kcal
  • Bílkoviny 4.38 g
  • Sacharidy 53.38 g
  • Tuky 6.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Veronika Starečková, z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Ivona Novohradská profile image
Ivona Novohradská
30.08.2009 23:16
Použila jsem do něj hrušky, příště přidám i ostružiny nebo švestky. Neměla jsem brandy, tak jsem dala whisky. Byl velmi chutný i při takové úpravě. Vřele doporučuji při velké úrodě jakéhokoliv ovoce a při málém množství času:-).
  profile image
liduška.cv
24.11.2007 12:54
dělám ho pořád s různým ovocem a vždycky se po něm hned zapráší
  profile image
Alena
03.10.2007 08:14
Recept se nachází v č. 3/07, str.50

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007