Celerové hranolky můžete podávat samotné jen s dipem, ale jsou výborné i jako příloha k pečeni nebo steaku. Snadno je připravíte v troubě nebo zeleninové špalíčky nasypte do horkovzdušné fritézy. My je ochutily kari kořením, ale až budete příště recept zkoušet, můžete ho vyměnit za oregano, tymián nebo jiné oblíbené bylinky. Senzační low carb jídlo!
Suroviny
Na omáčku
Na 1 porci
- Energie 151.33 kcal
- Bílkoviny 1.83 g
- Sacharidy 6.33 g
- Tuky 12.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva
Komentáře
Naprosto uzasne! doporucuji malou zmenu v technologii - nakrajeny celer zmrazit a pak pect v troube pri vysoke teplote - hranolky tak budou daleko krupavejsi. Takto jsou velmi mekke, ale na uzasne chuti to nic neubira.
Super nápad, Gisele. Vyzkoušíme!