Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (53x)
18. 7. 2014
Celerové hranolky
Shutterstock
Pečené kořeněné celerové hranolky
Shutterstock


Snadné
< 60 min
4,2 (53x)

Celerové hranolky můžete podávat samotné jen s dipem, ale jsou výborné i jako příloha k pečeni nebo steaku. Snadno je připravíte v troubě nebo zeleninové špalíčky nasypte do horkovzdušné fritézy. My je ochutily kari kořením, ale až budete příště recept zkoušet, můžete ho vyměnit za oregano, tymián nebo jiné oblíbené bylinky. Senzační low carb jídlo!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 151.33 kcal
  • Bílkoviny 1.83 g
  • Sacharidy 6.33 g
  • Tuky 12.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(53 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Gisele Bohmova profile image
Gisele Bohmova
01.11.2015 08:45

Naprosto uzasne! doporucuji malou zmenu v technologii - nakrajeny celer zmrazit a pak pect v troube pri vysoke teplote - hranolky tak budou daleko krupavejsi. Takto jsou velmi mekke, ale na uzasne chuti to nic neubira.

Jana Kopřivová
02.11.2015 10:25

Super nápad, Gisele. Vyzkoušíme!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva

Související články