Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (10x)
18. 7. 2014
Sladkobramborové hranolky s pikantním dipem
Apetit
Sladkobramborové hranolky s pikantním dipem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (10x)

Dužina sladkých brambor zůstává při smažení pevná, ale zároveň vláčná. Chuť skvěle odpíchne ostřejší dip. Batátové hranolky můžete s přehledem servírovat jako přílohu k masu, ovšem ještě lépe jako křupavý snack s dipem na párty, oslavy nebo malé pohoštění ke sledování televize.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na dip

Na hranolky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 332 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 18.25 g
  • Tuky 27.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hranolky pečené v troubě

Komentáře

  profile image
Alena
14.09.2007 08:58
Recept se nachází v č.3/07, str.81
  profile image
Klara
05.09.2007 08:42
Sladke brambory znam z Anglie a musim rict, ze jsou vyborne a hlavne zdrave. Ale bohuzel se mi je v Cechach nepodarilo nikde sehnat. Vi nekdo, kde se daji koupit?
  profile image
Pap
05.09.2007 20:46
Dají se koupit ve všech větších supermarketech, co vím, tak je mají na Tescu, na Kauflandě...
  profile image
Klara
06.09.2007 09:23
Ja jsem z vychodnich Cech a ve vetsich supermarket v Hradci Kralove jsem je nesehnala. Budu si muset zase nejake propasovat z Anglie :-) Kazdopadne diky.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články

Hranolky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a proto se ideálně hodí ke smažení na pánvi wok nebo ke grilování. Klidně ale použijte olej, který máte doma.