Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (4x)
8. 8. 2016
Jablečno-hruškové pyré s javorovým sirupem
Apetit
Jablečno-hruškové pyré s javorovým sirupem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (4x)

Jablka a hrušky skýtají široké pole pro nejrůznější experimenty, pokud jde o dochucení. Nás teď chytlo hřejivé koření podporované javorovým sirupem. Jste-li odvážní, zkuste přidat i trochu pepře.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 3,5 litru
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 3,5 litru
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2633 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 617 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/8

Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.