Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (20x)
8. 8. 2016
Nakládané šalotky
Apetit
Nakládané šalotky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (20x)

Perfektní k sýrům nebo jako jedna z mnoha složek tapas!


Nezhasínat obrazovku
Na 4 sklenice po 500 ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 sklenice po 500 ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2858 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 306 g
  • Tuky 139 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/8

Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.

Související články

Naložte se do oleje s oblíbenou zeleninou

Znáte chutnější způsob uchování zeleniny, než je právě nakládání? Naložením a následnou sterilizací zachováte v zelenině vitaminy i minerály, chuť posunete o další level a pochutnáte si na letní zelenině klidně v lednu. Poradíme vám, do čeho si zeleninu naložit, a navíc přiložíme ty nejlepší recepty.