2015/8
21.07.2015
2015/8
21.07.2015
Obsah vydání
Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.
Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.
Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!
Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.
< 120 min
3,8
Řecká musaka
< 60 min
4,4
Lilkový baba ganuš
< 60 min
4,3
Zmrzlinový dort s ovocem
< 45 min
4,8
Pálivá chilli omáčka
< 75 min
4,2
Cannoli s limoncellem
< 30 min
5,0
Kuře s fenyklem a pancettou
> 60 min
0,0
Sfincione
< 30 min
4,9
Linguine s pečenými rajčaty a piniovými oříšky
< 75 min
4,3
Letní caponata
< 10 min
0,0
Bocconcini s petrželkou a chilli
< 10 min
4,4
Sicilské marinované olivy
< 30 min
0,0
Polpettine di pane
> 60 min
4,4
Domácí kečup
< 60 min
5,0
Jablečno-hruškové pyré s javorovým sirupem
< 45 min
4,5
Nakládané papriky
> 60 min
4,0
Nakládané šalotky
> 120 min
4,3
Smažená zmrzlina
> 60 min
1,8
Tiramisu bomba
> 60 min
4,9
Kokosovo-banánová zmrzlina v oplatce
< 30 min
4,5
Krevetový "guláš"
< 20 min
5,0
Letní fazolový salát s krevetovými špízy
< 10 min
4,7
Mátovo-limetovo-medová marináda s krevetami
< 20 min
3,0
Krevetové smaženky
< 30 min
4,4
Linguine s krevetami a česnekovým máslem
> 60 min
5,0
Tabbouleh s mátovým labne
< 60 min
5,0
Křupavé placky & pesto z máty
> 60 min
5,0
Mátový chlebíček s borůvkami
< 20 min
3,0
Citronový krém
< 10 min
3,9
Mátová omáčka s citronovou šťávou
< 10 min
3,9
Melounový salát s mátou & fetou
< 60 min
4,8
Hovězí keftedes
< 20 min
5,0
Candát na šalvěji
< 20 min
0,0