Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (8x)
12. 8. 2015
Masové kuličky s melounovým salátem


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (8x)

Šťavnaté masové koule plné chuti a vůně mají svůj původ na Balkáně. Kuličky můžete grilovat napíchané jako špíz nebo upéct na plechu v troubě. 


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na melounový salát s mátou

Na dochucení a podávání

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 356.25 kcal
  • Bílkoviny 34.75 g
  • Sacharidy 8.75 g
  • Tuky 19.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Komerční prezentace , z vydání Apetit Masové kuličky s melounovým salátem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.