Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,2 (5x)
10. 8. 2015
Steak s bylinnkovou omáčkou
Pixabay
Argentinský steak s bylinkovou omáčkou
Pixabay


Snadné
< 30 min
4,2 (5x)

Argentinskou kuchyni proslavily hovězí steaky. Ochuťte šťavnaté maso aromatickou omáčkou, která s ním krásně ladí. 


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na bylinkovou omáčku

Na hranolky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 899.25 kcal
  • Bílkoviny 42.75 g
  • Sacharidy 22.25 g
  • Tuky 69 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Komerční prezentace , z vydání Apetit Argentinský steak s bylinkovou omáčkou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Argentinská pekárna Cruz Panaderia

Juan Cruz přišel do Prahy učit, pak otevřel argentinské pekařství. Nikdy jsem neměl tolik práce, říká

V pražské čtvrti Letná otevřelo argentinské pekařství Cruz Panadería. Stojí za ním Juan Cruz, který před lety přišel do Prahy učit na Prague film school. Scénáristiku a televizní tvorbu časem vyměnil za jinou, neméně vzrušující profesi –⁠ podnikání v gastronomii. Vedle pekárny provozuje i restauraci Gran Fierro a na spadnutí je otevření ještě jednoho podniku.