Teď už pro kebab nemusíte do stánku s fastfoodem. Typickou přípravu na velmi dlouhém otáčivém špízu jsme upravili pro podmínky domácí kuchyně a vznikla dobrota, kterou podáváte do 30 minut. Kuřecí kebab z pánve vás přenese do prostředí indických tržnic a bufetů.
4
Suroviny
4
Na jogurtovou omáčku
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 673.25 kcal
- Bílkoviny 48.25 g
- Sacharidy 57.5 g
- Tuky 23.75 g
Postup přípravy
Autor: Komerční prezentace , z vydání Apetit Kuřecí kebab z pánve
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet