Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,8 (11x)
5. 1. 2023
Pečený květák
Apetit
Pečený květák
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,8 (11x)

Květák byl dlouho opomíjená surovina a nyní se konečně dostává na výsluní. Pokud byste měli zkusit jen jednu jedinou věc, zkuste květák opékaný a pošírovaný v másle. Pečený květák je tak prosté a přitom tak geniální jídlo.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na houbové máslo

Na česnekový olej

Na konfitované brambory

Na květák

Na bramborový krém

Na houby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 11234 kcal
  • Bílkoviny 89 g
  • Sacharidy 88 g
  • Tuky 1178 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/1

Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Váha

5 důvodů, proč je BMI nepřesný a zavádějící při měření vaší hmotnosti

Jedním z dlouhodobých nástrojů měření v oblasti zdraví je index tělesné hmotnosti neboli BMI. Metoda z 19. století čelí kontroverzím, přičemž kritici tvrdí, že je neobjektivní, nepřesný a celkově neužitečný. Spousta odborníků tvrdí, že je čas na změnu. Prozradíme vám proč a na co se při sledování svého zdraví zaměřit raději.