Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (2x)
29. 8. 2025
Zeleninový salát ve sklenici
Image Professionals
Salát ze zelených fazolek a vajec
Image Professionals


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (2x)

Správné vrstvení je základ úspěchu – na dno sklenice dejte zálivku, na ni pak postupně zelenina a ostatní suroviny. Sklenici jen uzavřete a máte hotovo: buď jako rychlý oběd do práce, nebo jako pohodlné jídlo na den, kdy se vám nechce vařit.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/8

Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.