Bez kudrnky se neobejde česká klasika ani arabský salát tabbouleh, do kterého zužitkujete hned pořádný svazek! Spolu s dipem z grilovaného lilku vás naladí na středozemní notu. Lilek nemusíte grilovat, stačí ho upéct v troubě (rozehřáté na 220 °C asi 40 minut), ale bude tak mít slabší uzenou příchuť. Tabbouleh z quinoy s petrželkou a lilkovým dipem je ideální, když si chcete dopřát autentickou chuť Blízkého východu přímo u vás doma.
Suroviny
Na recept
- Energie 1393 kcal
- Bílkoviny 38 g
- Sacharidy 193 g
- Tuky 44 g
Postup přípravy
Autor: Marie Holobrádková, z vydání Apetit 2013/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/6
Dezerty z jahodGrilované kuře podle Zdeňka PohlreichaJóóó, třešně zrály...Piknik s Apetitem