
< 60 min
4,4
Kroupová polévka s kořenovou zeleninou

< 30 min
4,3
Křupavá kyselá zelenina

< 120 min
4,1
Krémová kuřecí polévka

< 45 min
4,1
Polévka z vývaru z kolena

< 30 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta se zeleninou

> 60 min
5,0
Vepřové na zázvoru, medu a rozmarýnu

< 30 min
4,6
Slepice v hrnci podle Jindřicha IV.

> 60 min
5,0
Kuře s oříškovou omáčkou, pečeným tuřínem a lesními houbami

< 60 min
0,0
Bramborový salát s vodnicí a wasabi

< 30 min
0,0
Vodnice v solné krustě a hořčicovo-smetanová omáčka

< 90 min
5,0
Zeleninová polévka s azuki

> 60 min
5,0
Zimní kuřecí krém
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze