Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,7 (41x)
5. 10. 2016
Kapustová polévka s klobásou
Apetit
Kapustová polévka s klobásou
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,7 (41x)

Kapustová polévka s klobásou s přehledem vydá i za hlavní jídlo a zahřeje na těle i na duši. Obzvlášť si ji vychutnáte v podzimních a zimních měsících, kdy je hlavní sezóna kapusty. Vyzkoušejte rychlý recept na zeleninovou polévku jak od babičky, kterou zvládnou uvařit i začátečníci.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2369 kcal
  • Bílkoviny 64 g
  • Sacharidy 201 g
  • Tuky 141 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2015/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(41 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Kapustové karbanátky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/10

Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.