Kapustová polévka s klobásou s přehledem vydá i za hlavní jídlo a zahřeje na těle i na duši. Obzvlášť si ji vychutnáte v podzimních a zimních měsících, kdy je hlavní sezóna kapusty. Vyzkoušejte rychlý recept na zeleninovou polévku jak od babičky, kterou zvládnou uvařit i začátečníci.
Suroviny
Na recept
- Energie 2369 kcal
- Bílkoviny 64 g
- Sacharidy 201 g
- Tuky 141 g
Postup přípravy
Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2015/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/10
Svíčková, ta pravá, jediná, a moje... Anebo taky vaše, a úplně jiná! Na náš národní poklad jeden jediný správný recept neexistuje. Oslovili jsme proto tři odborníky a získali jsme od nich recepty na svíčkovou klasickou, moderní, a dokonce i v italském stylu.Bramborové těsto je tradiční, jednoduché a tak univerzální! Z jednoho a téhož těsta připravíte knedlíky, šišky, placičky i dezerty a sladká jídla, na které je naše národní kuchyně právě pyšná.Ochutnejte hvězdy podzimu! Jablka, hrušky, ořechy a kaštany – to jsou poklady říjnové kuchyně. V našich receptech vás znovu překvapí a uchvátí.