< 60 min
4,1
Kapustnica
> 120 min
3,5
Bílá fazolová polévka s klobásou podle dědy Emila
< 50 min
4,7
Kapustová polévka s klobásou
< 120 min
4,4
Živáňská pečeně z krkovice
> 60 min
4,3
Maďarský ,šoulet‘
< 45 min
4,7
Fazolovo-čočková vyprošťovací polévka
< 30 min
3,8
Lečo s vejcem
< 60 min
4,1
Dýňové rizoto se salsicciou
> 60 min
4,2
Velikonoční polévka ‚šmigrustovka‘
< 60 min
4,8
Zapečené penne s klobásou
< 60 min
5,0
Salát z rajčat a paprikového salámu
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví