
< 60 min
4,1
Kapustnica

> 120 min
3,5
Bílá fazolová polévka s klobásou podle dědy Emila

< 50 min
4,7
Kapustová polévka s klobásou

< 120 min
4,4
Živáňská pečeně z krkovice

> 60 min
4,4
Maďarský ,šoulet‘

< 45 min
4,6
Fazolovo-čočková vyprošťovací polévka

< 30 min
3,8
Lečo s vejcem

> 60 min
4,1
Velikonoční polévka ‚šmigrustovka‘

< 60 min
4,1
Dýňové rizoto se salsicciou

< 60 min
4,7
Zapečené penne s klobásou

< 60 min
5,0
Salát z rajčat a paprikového salámu
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze