> 120 min
5,0
Zabijačkový guláš se špekovými knedlíky s kroupami
> 60 min
3,3
Krůtí řízky s bramborovým salátem
< 45 min
4,3
Řízky z trouby
> 60 min
5,0
Hovězí vývar se špenátovými knedlíčky
< 30 min
4,9
Sumec v cornflakes pečený v troubě
< 50 min
4,7
Kapustová polévka s klobásou
< 45 min
4,5
Klasická česnečka
> 60 min
4,1
Hovězí na česneku se špenátem
> 60 min
0,0
Kachna s kaštanovými knedlíky
> 60 min
4,2
Vepřová pečeně v bylinkové marinádě
> 60 min
3,9
Smažený kapr
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?