Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Kapr s vejmrdou
Apetit
Kapr s vejmrdou
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (6x)

Smažený kapr tak trochu jinak: se sladkou paprikou a řízným křenem, zjemněným jablky. Roman Vaněk, majitel Pražského kulinářského institutu, si bez něj nedokáže představit Vánoce.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na vejmrdu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 386.75 kcal
  • Bílkoviny 23.25 g
  • Sacharidy 53.75 g
  • Tuky 7.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Roman Vaněk, z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta

Související články

Co měly prababičky ve spíži a jak skladovaly potraviny bez lednice?

Z čeho kouzlily kuchařky v době, kdy neexistovaly ledničky ani mrazáky? Uchování sklizně během zimních měsíců bylo pro naše předky otázkou přežití. Ke skladování brambor a kořenové zeleniny používali chladné sklepy, do kterých se pro zásoby chodilo jednou týdně. Ke krátkodobému uchování jídla pak sloužily spižírny. Co bychom v nich našli v době, kdy neexistovaly kuchyňští pomocníci moderní doby?