Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)
5. 1. 2015
Kapr v tempuře s restovanou zeleninou


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Kapr, tradiční český ryba, umí nasáknout i exotikou... Nevěříte? Zkuste kapří maso připravit jako tempuru!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Restovaná zelenina

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1580 kcal
  • Bílkoviny 106 g
  • Sacharidy 139 g
  • Tuky 63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/12

Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu