Jablečný koláč trochu jinak – a lépe! Pořádná dávka másla, ovoce a cukru zaručuje dokonalý výsledek, po kterém se jen zapráší. Když drobenka, tak v tomto případě rovnou jablková!
Na 1 plech
Suroviny
Na 1 plech
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 9571 kcal
- Bílkoviny 138 g
- Sacharidy 1168 g
- Tuky 459 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2013/5
Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu
Komentáře
veľmi zaujímavý koláč, dala son síce menej cukru ale výborný , rozhodne nie jablčná klasika
Viac ako pol kila cukru do jedneho kolaca? Tak to je hriesne vela! Zvykla som si uberat z mnozstva cukru vo vasich receptoch,ale pravdu povediac,toto obrovske mnozstvo ma tak odradilo,ze tento recept nejdem ani skusat... :(