Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,7 (20x)
29. 9. 2015
Hruškovo-čokoládovo-ricottový koláč
Apetit
Hruškovo-čokoládovo-ricottový koláč
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,7 (20x)

Už jste vyzkoušeli hruškový koláč s tvarohem či zakysanou smetanou? Možná teď přišel čas vyzkoušet, jak chutnají zapečené hrušky s ricottou. S jemnou chutí hrušek navíc dokonale ladí mandlovo-kakaový korpus. 


Nezhasínat obrazovku
Na 1 koláč
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Na těsto

Na náplň a drobenku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5335 kcal
  • Bílkoviny 151 g
  • Sacharidy 369 g
  • Tuky 345 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku

Související články