Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,7 (41x)
17. 1. 2018
Kořeněný koláč s hruškami


Velmi snadné
> 60 min
3,7 (41x)

Vláčná a vlahá konzistence koláče vás dostane!


Nezhasínat obrazovku
Na cca 20 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 20 řezů

Navrch

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4578 kcal
  • Bílkoviny 88 g
  • Sacharidy 307 g
  • Tuky 320 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(41 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jana Prausová profile image
Jana Prausová
30.09.2016 07:34

Kláč je výborný, ale dávám o dost méně cukru.

Monika Molodovcová profile image
Monika Molodovcová
07.11.2015 20:06

Koláč nám velmi chutnal, doporučuji!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.