Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,4 (24x)
17. 1. 2018
Hruškový cheesecake v medovníku
Apetit
Hruškový cheesecake v medovníku
Apetit


Snadné
< 60 min
4,4 (24x)

Kombinace dvou nejoblíbenějších dezertů, cheesecaku a medovníku, vás dostane. Doplňte ji aromatickým vínem a máte dokonalý dezert.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 dort
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 dort

Na těsto

Na hrušky

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 12281 kcal
  • Bílkoviny 1298 g
  • Sacharidy 839 g
  • Tuky 391 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/9

Sladký podzimBožské koláče z křehkého těstaSnídaně šampionůSvačiny pro malé i velké školákyZe zahrádky na talířHruškové nebePozdrav z ŘeckaOzvěny Apetit pikniku

Související články

Medovník

Odkud pochází medovník? Záleží jak daleko do historie chceme zajít

Kdo by neznal medovník – dort tvořený tenkými medovými vrstvami a karamelovo-krémovou náplní. Je oblíbený nejen u nás a v zemích bývalého Sovětského svazu, ale i v mnoha jiných koutech světa. Odkud tento ikonický dezert, který podle našich receptů zvládnete bez problémů připravit, vlastně pochází? Odpověď není tak jednoduchá, jak by se mohlo zdát.