Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,6 (44x)
19. 5. 2016
Základní bramborové gnocchi


Velmi snadné
> 60 min
3,6 (44x)

Doporučujeme připravit alespoň dvojnásobné množství. Část (neuvařených) noků rozložte v jedné vrstvě na lehce pomoučněný tác a zamrazte. Pak sesypte do sáčku, dobře uzavřete; v mrazáku je lze uchovat zhruba půl roku.


Nezhasínat obrazovku
pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2105 kcal
  • Bílkoviny 82 g
  • Sacharidy 257 g
  • Tuky 74 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(44 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.