< 50 min
5,0
Bramborový salát s vejcem, okurkou a fazolkami
> 60 min
5,0
Větrníčky s pěnou s uzeného pstruha
< 60 min
5,0
Bílý chřest s lososovým tatarákem a kaparovým máslem
< 30 min
5,0
Rybí filé s kapary ve smetanovo-hořčičné omáčce
> 60 min
4,1
Focaccia s rajčátky
< 30 min
3,1
Telecí piccata
> 60 min
5,0
Losos v bylinkové krustě s krevetovým máslem
< 60 min
4,5
Bramborové rösti s uzeným lososem
> 60 min
3,8
Roštěnky Esterházyovy podle Sandtnerové
< 10 min
4,9
Slavnostní tuňáková pomazánka
< 30 min
4,2
Vepřový řízek s kapary a šalvějovým máslem
< 30 min
5,0
Filátka z pstruha duhového s křenovou omáčkou a kapary
> 60 min
4,4
Králík na smetaně po německu
> 60 min
5,0
Maiale tonnato
< 10 min
4,4
Kuře v omáčce z citronu, másla, marsaly a kaparů
< 30 min
0,0
Obalovaný pstruh se sauce vierge
< 30 min
0,0
Pečená jehněčí kýta s kaparovým máslem a mátovou omáčkou
< 10 min
4,9
Tuňáková pomazánka s kapary
< 30 min
5,0
Kuřecí supreme s dušeným hráškem a salátem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví