Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,8 (13x)
18. 7. 2014
Chlupaté knedlíky se slaninou a cibulkou


Snadné
< 60 min
4,8 (13x)

Podávejte jako samostatný pokrm s dušeným hlávkovým zelím, s kysaným zelím nebo jako přílohu k pečenému masu třeba se špenátem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 531.75 kcal
  • Bílkoviny 17.5 g
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 12.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva

Související články

Vepřová panenka v mléce a lepenice

Skromné retro: Uvařte si pokrmy inspirované 30. léty 20. století

Prvorepublikové menu se lišilo podle postavení člověka ve společnosti. Lidé z vyšších tříd se dostali i k zahraničním surovinám, nižší třídy se musely spokojit s převážně lokálními potravinami. I těch ale bylo v některých obdobích nedostatek. Nechte se inspirovat a připravte si československé lahůdky!