Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,3 (15x)
24. 3. 2016
krkonosske knedliky
Apetitonline.cz
Krakonošovy uzené knedlíky
Apetitonline.cz


Snadné
< 60 min
4,3 (15x)

Lahůdka z hor.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4275 kcal
  • Bílkoviny 203 g
  • Sacharidy 516 g
  • Tuky 123 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Erika Smékalová, z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Eva Pasková profile image
Eva Pasková
09.04.2010 15:55
Tento recept byl pro mě skutečným překvapením. Manžel má proti podobným knedlíkům předsudky, ale Krakonošův recept si jej podmanil! Knedlíkům neublížilo ani zamražení. Je to dobrota! :)
  profile image
Tereza
03.09.2008 12:35
Nemám ke knedlíkům vztah a nikdy jsem žádné nevařila, ale tyhle vypadaly tak lákavě, že jsem se do nich i když s obavami pustila. Rovnou jsem udělala maso i vege verzi a úspěch byl veliký. Příště už je s klidem zařadím do osvědčených receptů a předložím přátelům. Díky Krakonoši :-)
  profile image
Alena
31.08.2007 12:42
Recept se nachází v č.3/05, str.45
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005

Související články

Pečené uzené koleno

Jak vybírat a upravit uzené maso

Máte svého favorita mezi recepty na uzené, už už chcete začít vařit, ale potřebujete si vybrat ze záplavy nabízených uzenářských výrobků? Tady jsou naše rady.