Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (4x)
18. 7. 2014
Cannelloni
Apetitonline.cz
Cannelloni à la medová plástev
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Plnění cannelloni je pracné a nadmíru nezábavné. Přinášíme proto recept, v němž se plní samy, a ještě mají smetanovou pokličku.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na zeleninové ragú

Na špenátový základ

Na bílou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1021.17 kcal
  • Bílkoviny 48.67 g
  • Sacharidy 64.17 g
  • Tuky 61.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007

Související články

Týden s Apetitem: Jezte jako v Itálii i doma ! 6 rychlých receptů, které voní prázdninami

Těstoviny, rajčata, bylinky a dobrý olivový olej... K letní spokojenosti často stačí jen pár surovin. Pokud rádi plánujete, ale nechcete ztrácet čas vymýšlením, co bude k večeři, máme pro vás řešení. Připravili jsme celý týden inspirovaný Itálií. Šest receptů, které vás vezmou na procházku přes jih sluncem zalité Kalábrie až po hory v Piemontu – aniž byste museli opustit kuchyň.