< 60 min
4,0
Poctivá čína
> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar
< 60 min
4,1
‚Česká čína‘ s krůtím masem
< 45 min
4,4
Květáková polévka
> 60 min
4,5
Quiche s pórkem, houbami a sýrem
< 10 min
4,0
Pórková pomazánka
< 10 min
4,1
Vepřový Stroganoff
< 50 min
4,3
Pórková polévka s pamazánem
< 45 min
3,9
Kuřecí ramen (japonská polévka)
< 45 min
4,3
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
< 30 min
4,0
Japonská polévka miso s mořskou řasou wakame
> 120 min
4,3
Gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri
< 60 min
4,1
Pórkový koláč
< 90 min
4,1
Mleté hovězí maso zapečené v těstě
< 60 min
4,4
Quiche s kuřetem, pórkem a sýrem gruyère
< 60 min
4,3
Bramborovo-pórkový krém s bylinkovými krutony
> 120 min
4,3
Telecí demi-glace
< 60 min
4,4
Polévka ze žlutého hrachu s mrkví
< 30 min
4,5
Kuře na smetaně s pórkem
< 45 min
3,9
Krémové těstoviny primavera
< 60 min
4,4
Polévka bujabéza
< 120 min
4,3
Španělský ptáček
> 60 min
4,3
Polévka vichyssoise
> 60 min
4,3
Zapékaná smetanová dýně s bramborami a kapustou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví