
< 60 min
4,0
Poctivá čína

> 60 min
4,1
Klasický hovězí vývar

< 60 min
4,2
‚Česká čína‘ s krůtím masem

< 45 min
4,4
Květáková polévka

> 60 min
4,5
Quiche s pórkem, houbami a sýrem

< 10 min
4,0
Pórková pomazánka

< 10 min
4,2
Vepřový Stroganoff

< 50 min
4,3
Pórková polévka s pamazánem

< 45 min
3,9
Kuřecí ramen (japonská polévka)

< 45 min
4,2
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky

< 30 min
4,1
Japonská polévka miso s mořskou řasou wakame

< 90 min
4,1
Mleté hovězí maso zapečené v těstě

> 120 min
4,4
Gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri

> 120 min
4,3
Telecí demi-glace

< 60 min
4,3
Bramborovo-pórkový krém s bylinkovými krutony

< 60 min
4,4
Quiche s kuřetem, pórkem a sýrem gruyère

< 60 min
4,1
Pórkový koláč

< 60 min
4,4
Polévka ze žlutého hrachu s mrkví

< 45 min
4,1
Krémové těstoviny primavera

< 30 min
4,5
Kuře na smetaně s pórkem

< 60 min
4,5
Polévka bujabéza

< 120 min
4,3
Španělský ptáček

> 60 min
4,3
Polévka vichyssoise

> 60 min
4,3
Zapékaná smetanová dýně s bramborami a kapustou
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze