Z čeho a jak připravit veganskou pomazánku? Sáhněte po luštěninách! Čočková pomazánka à la ‚paštika‘ s cibulovým džemem bude bavit vegetariány, ale i jedlíky masa.
Porce
Suroviny
Porce
Na cibulový džem
Na 1 porci
- Energie 490.83 kcal
- Bílkoviny 10.67 g
- Sacharidy 47.83 g
- Tuky 26.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1

Recept je z vydání:
Apetit 2024/1
Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.