Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
5,0 (4x)
13. 1. 2025
Čočková pomazánka à la ‚paštika‘ s cibulovým džemem
Apetit
Čočková pomazánka à la ‚paštika‘ s cibulovým džemem
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
5,0 (4x)

Z čeho a jak připravit veganskou pomazánku? Sáhněte po luštěninách! Čočková pomazánka à la ‚paštika‘ s cibulovým džemem bude bavit vegetariány, ale i jedlíky masa.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na cibulový džem

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 490.83 kcal
  • Bílkoviny 10.67 g
  • Sacharidy 47.83 g
  • Tuky 26.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/1

Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Cuketová_pomazánka_foto-4.jpg

Cuketová pomazánka: Připravíte ji za 15 minut a díky variacím se stane hvězdou párty, pikniku i chutnou snídaní či svačinou

Cuketová pomazánka je královna letních receptů – rychlá, snadná a nekonečně variabilní. Stačí pár základních surovin a během čtvrthodinky vykouzlíte delikátní krémovou dobrotu s česnekem, chilli i sýrem, která skvěle chutná na topince, v sendviči i jako dip ke grilované zelenině. Hodí se na snídani, piknik i večerní grilovačku – prostě tam, kde má být něco jednoduchého a výtečného.