
> 120 min
3,6
Sulc

> 60 min
3,9
Bůčková pomazánka

< 60 min
0,0
Krkovička z trouby

< 10 min
4,0
Nakládaný hermelín s jalovcem

< 20 min
3,5
Topinka s pivním sýrem

< 30 min
0,0
Nakládaný hermelín s feferonkami

< 30 min
5,0
Bedlové škvarky v sádle s chlebem a nakládanou zeleninou

< 30 min
4,4
Cikánská v žemli

< 10 min
4,0
Tousty & vývar s křenem
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze