Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,3 (100x)
19. 5. 2016
Bazalkové pesto s pecorinem


Velmi snadné
< 10 min
4,3 (100x)

Připravit pesto není velká věda. Stačí k tomu ty správné suroviny, hmoždíř a trochu trpělivosti. Když ale použijete mixér, nikomu to nepovíme!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 338.25 kcal
  • Bílkoviny 9.5 g
  • Sacharidy 1.5 g
  • Tuky 30.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(100 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/8

Barbecue u vás na zahradě Tvarohové variace Koláče ze zahrady Apetit: Cena čtenářů 2010

Související články

Veronika Koko Šmehlíková

Veronika „Koko“ Šmehlíková má velké plány: Vařit bude ve food trucku a vymýšlí i houbový projekt

Veronika „Koko“ Šmehlíková (dříve Kokešová) patří ke stálicím české gastro scény. Asi jen máloco nevyzkoušela: byla jednou z prvních (a velmi úspěšných) food blogerek, vydala kuchařku, měla několik pořadů o vaření. Umí si ze sebe dělat legraci, zároveň má její vaření úroveň. Příští rok jí bude 40 let, je maminkou a jídlo a vaření jsou stále její vášeň. Jaké má plány?