Roláda je majstrštyk každého kuchaře, ale vynaložené úsilí se vážně vyplatí. Jako náplň do krůtí rolády jsme zvolili šalvěji, špenát a sušená rajčata. Tato kombinace ozdobí každou sváteční tabuli a maso, které nesníte hned, můžete s úspěchem naservírovat večer ve studené podobě anebo si vzít druhý den do práce k obědu.
Suroviny
Na recept
- Energie 1933 kcal
- Bílkoviny 92 g
- Sacharidy 77 g
- Tuky 137 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Recept je z vydání:
Apetit 2017/4
S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.