České babičky pečou kynuté buchty, bábovky nebo jablečné záviny, ty italské zase tenhle voňavý koláč z křehkého těsta plný lahodné vanilkové náplně posypaný křupavými piniovými oříšky! Alespoň soudě podle názvu ‚la torta della nonna‘, který lze přeložit jako babiččin koláč.
Suroviny
NA NÁPLŇ
Na dokončení
Na recept
- Energie 5767 kcal
- Bílkoviny 171 g
- Sacharidy 559 g
- Tuky 301 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/6
Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.