Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,0 (154x)
7. 12. 2015
Sušenky po italsku
Apetit
Sušenky po italsku
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,0 (154x)

Slané sušenky s chutí a vůní Itálie se hodí na přátelská posezení i jako jedlý dárek. Až je budete v zimě mlsat, budete se cítit skoro jako na letní dovolené – zvlášť když je zapijete bílým šumivým vínem.


Nezhasínat obrazovku
Na 20 sušenek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 20 sušenek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2229 kcal
  • Bílkoviny 60 g
  • Sacharidy 154 g
  • Tuky 146 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(154 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/1

Sněhové dezertySuši krok za krokemHorké drinkyNejlepší party pohoštěníRanní vyprošťováky

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.