Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,4 (54x)
18. 7. 2014
Vepřový bůček glazovaný medem a černým pivem
Apetit
Vepřový bůček glazovaný medem a černým pivem
Apetit


Snadné
> 120 min
4,4 (54x)

Když máte chuť na pořádný kus masa, upečte si bůček na černém pivu a medu. Podávejte ho s chlebem, knedlíky nebo se šťouchanými bramborami. Pomalu pečený bůček na černém pivu se doslova rozplývá na jazyku, ale jeho přípravu můžete také urychlit tím, že zvýšíte teplotu pečení. Ovšem výsledek už nebude takový. Detailnější postup naleznete v receptu.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3239 kcal
  • Bílkoviny 112 g
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 269 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(54 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vepřové à la špekáčky na pivu

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10

Související články