Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,7 (37x)
18. 7. 2014
Tvarůžková rozhuda
Apetit
Tvarůžková rozhuda
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,7 (37x)

Tvarůžková rozhuda je jednoduchý recept na pomazánku z olomouckých tvarůžků a fantastická chuťovka k pivu. Na strouhání jsou nejvhodnější málo rozleželé tvarůžky. Jestli takové nemáte, dejte je na chvíli do mrazáku. Pokud budete pořádat tvarůžkový mejdan a strouhali byste větší množství syrečků, použijte mlýnek na maso.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 115.63 kcal
  • Bílkoviny 9.75 g
  • Sacharidy 3.88 g
  • Tuky 6.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007