Tvarůžková rozhuda je jednoduchý recept na pomazánku z olomouckých tvarůžků a fantastická chuťovka k pivu. Na strouhání jsou nejvhodnější málo rozleželé tvarůžky. Jestli takové nemáte, dejte je na chvíli do mrazáku. Pokud budete pořádat tvarůžkový mejdan a strouhali byste větší množství syrečků, použijte mlýnek na maso.
8
Suroviny
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 115.63 kcal
- Bílkoviny 9.75 g
- Sacharidy 3.88 g
- Tuky 6.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007