Apetit
Pečenou kachnu s červeným zelím a houskovými knedlíky u nás připravujeme především ve slavnostní dny. Pochutnáváme si na ní v neděli s celou rodinnou, na Boží hod či na svátek svatého Martina místo husy. Kachnu však nemusíme péct jen v celku, její části lze využít do pokrmů z celého světa.
Recepty
> 60 min
< 60 min
> 60 min
> 60 min
> 120 min
< 30 min
> 60 min
< 60 min
> 120 min
> 60 min
> 60 min
> 60 min
< 30 min
> 60 min
> 60 min
> 60 min
> 60 min
< 60 min
> 60 min
> 60 min
> 60 min
> 60 min
> 60 min
> 60 min
< 90 min
> 60 min
> 120 min
> 60 min
> 60 min
< 60 min
> 60 min
> 120 min
> 60 min
< 90 min
< 30 min
< 60 min