Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
17. 4. 2015
Nadívaná kachní stehna s jablkovým zelím


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Když dostanete chuť na nádivku, nemusíte kupovat celou kachnu. Nadívaná stehýnka jsou delikatesa! Sluší jim pomalejší a delší tepelná úprava a dokřupava vypečená kůrčička.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na nádivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 783 kcal
  • Bílkoviny 26.5 g
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 46.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/3

Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.