Nová registrace Zapomenuté heslo

Drůbeží maso

Drůbeží maso je lehké a výživné, ideální pro širokou škálu pokrmů. Mezi nejběžnější druhy patří kuřecí, krůtí, kachní a husí maso, které je známé svou jemnou texturou a nízkým obsahem tuku. Drůbež se často používá v polévkách, dušených jídlech, pečených specialitách i grilovaných pokrmech.

Bleskové houskové knedlíky
Kynuté knedlíky
Šo(u)let
Chlupaté knedlíky
61receptů
Jednou za rok se na talířích zrodí legenda: Proč svatomartinská husa stále vládne listopadovým hodům a 60 svatomartinských receptů nejen na husu
Keto mug cake
Zdravé banánové palačinky
Arašídovo-karamelový cheesecake
Sladká ,pizza‘ z grilu
30receptů
Arašídové máslo je víc než jen pomazánka: Vyzkoušejte 30 ověřených receptů
Langoše s trhaným kachním masem a paprikovým kečupem
> 120 min
5,0

Langoše s trhaným kachním masem a paprikovým kečupem

Dýňová caponata & pečená kuřecí prsa
Kuřecí prsa opékaná na pánvi
50receptů
50 nápadů, jak připravit kuřecí prsa: Rychlé recepty na všední den a nečekané kombinace pro slavnostní příležitosti
Bleskové houskové knedlíky
Kynuté knedlíky
Šo(u)let
Chlupaté knedlíky
35receptů
35 nejlepších příloh ke svatomartinské huse: Pro milovníky tradic knedlíky, odvážnějším lokše, pečené brambory nebo dýňové pyré
Karamelové kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao
Květákové kung pao
4recepty
Takhle se vaří tradiční kung pao. Jídlo, které stojí pár korun a zvládne ho každý
Makové kuře
< 60 min
3,3

Makové kuře

Všechny kategorie článků