
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami

< 120 min
4,4
Králík na česneku

> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta

> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím

< 120 min
4,4
Daňčí roštěnky po burgundsku

< 50 min
4,1
Jelení medailonky ve slanině s hranolky

< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny

> 120 min
4,5
Kančí kýta se šípkovou omáčkou

> 60 min
3,7
Jelení kýta na smetaně

< 120 min
3,7
Coniglio alla cacciatora (králík po myslivecku)

< 60 min
4,3
Kančí paštika

> 120 min
3,8
Konfitovaný bažant se slaninou

< 120 min
4,3
Králík na červeném víně à la boeuf bourguignon

< 90 min
4,1
Králík cibulář

< 25 min
3,4
Daňčí steak v jalovci a bylinkách

> 60 min
3,7
Staropolský bigos

> 120 min
4,3
Králík na šalvěji a česneku

> 120 min
4,1
Dušený králík

> 60 min
3,7
Králík na jablkách

< 20 min
5,0
Pečené křepelky s pórkovými bramborami

> 60 min
4,2
Kanec se šípkovou omáčkou

> 60 min
4,1
Jelení ragú s ostružinami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze