> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
< 120 min
4,4
Králík na česneku
> 60 min
4,3
Kančí guláš podle staročeského receptu
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta
> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím
< 120 min
4,5
Daňčí roštěnky po burgundsku
< 90 min
4,0
Svíčková ze zvěřiny
< 50 min
4,1
Jelení medailonky ve slanině s hranolky
> 120 min
4,5
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
> 60 min
3,6
Jelení kýta na smetaně
< 60 min
4,2
Kančí paštika
< 120 min
3,7
Coniglio alla cacciatora (králík po myslivecku)
> 120 min
3,8
Konfitovaný bažant se slaninou
< 120 min
4,3
Králík na červeném víně à la boeuf bourguignon
> 60 min
3,7
Staropolský bigos
< 90 min
4,1
Králík cibulář
< 25 min
3,5
Daňčí steak v jalovci a bylinkách
> 120 min
4,4
Králík na šalvěji a česneku
> 120 min
4,2
Dušený králík
> 60 min
3,8
Králík na jablkách
< 20 min
5,0
Pečené křepelky s pórkovými bramborami
> 60 min
4,1
Jelení ragú s ostružinami
> 60 min
4,2
Kanec se šípkovou omáčkou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví