Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,3 (8x)
15. 8. 2021
Králík na červeném víně à la boeuf bourguignon
Apetit
Králík na červeném víně à la boeuf bourguignon
Apetit


Snadné
< 120 min
4,3 (8x)

Inspirovali jsme se slavným receptem na hovězí po burgundsku a použili ho na jemné králičí maso. Výsledek je fenomenální! Pokud vás už tradiční pečený králík omrzel, pak tenhle ho rychle nahradí...


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2457 kcal
  • Bílkoviny 117 g
  • Sacharidy 268 g
  • Tuky 66 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/8

Vydejte se se srpnovým Apetitem, který vychází 15. 7., na sluncem zalitou gastronomickou cestu po starém kontinentě! Chvilku můžete strávit v Itálii a dosyta si vychutnat tamní nepřekonatelné sýry, těstoviny či dezerty, poté se přenést na pláž a dopřát si všechny dary moře a nakonec objevit neopakovatelné kouzlo francouzského Bordeaux. Klidně ale můžete zůstat i v našich luzích a hájích a naplno si užít prázdninovou úrodu nebo se naučit několik úprav králíka. Inspirovat se můžete i venkovní kuchyní s otevřeným ohništěm nebo novou kuchařkou „Mami, dáš dobrotu“ plnou bezlepkových vegetariánských receptů pro celou rodinu. Apetit, napsáno s chutí. Srpnový Apetit si můžete objednat do schránky. Poštovné je ZDARMA! 

Související články

Logo na poklici zná každá hospodyně

Le Creuset slaví 100 let: Hrnec, který „přežije vše“, okouzlil Marilyn Monroe i Julii Child

Není hrnec jako hrnec – a u Le Creuset to platí dvojnásob. Tohle ikonické nádobí se dědí z generace na generaci, hrdě se vystavuje na kuchyňských policích a vydrží (skoro) všechno. Včetně připečeného guláše, rodinných návštěv i tří stěhování. Uvaříte v něm všechno, co má být poctivé a dobré – boloňskou, vývar i pořádné ragú. Letos slaví Le Creuset 100 let a rozhodně si zaslouží víc než jen tichou gratulaci.