> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
< 60 min
4,6
Karbanátky
< 20 min
4,5
Pečený pstruh s bylinkami
< 20 min
3,7
Klasický steak ze svíčkové
< 75 min
4,7
Nejlepší kuřecí vývar
< 20 min
3,9
Skvělý steak
< 60 min
4,2
Pečený česnek
> 60 min
4,4
Vařené uzené koleno
< 10 min
4,9
Rajčatový salát s cibulí
< 60 min
4,0
Kuře na citronu
< 45 min
4,2
Domácí paštika s bílým vínem a provensálským kořením
< 90 min
4,7
Játrová omáčka
> 120 min
4,0
Pečené kuře s česnekem
< 10 min
4,6
Avokádový salát s cherry rajčaty
< 25 min
3,5
Daňčí steak v jalovci a bylinkách
< 45 min
4,6
Opékaný filet z lososa
< 60 min
4,0
Nepečené arašídové kuličky
< 45 min
4,4
Francouzské vepřové ragú
> 60 min
4,3
Jehněčí na tymiánu
> 60 min
4,6
Setonův hrnec aneb Kuře z jámy
> 60 min
4,3
Vepřová žebírka glazovaná pivem
< 30 min
4,3
Argentinský steak s omáčkou chimichurri
< 50 min
4,1
Brazilské kokosové kuře
< 60 min
4,6
Kuřecí kapsa s kozím sýrem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví