Jemná ryba a křupavé fazolky se postarají o dokonalý chuťový zážitek. Opékaný filet z lososa se vyznačuje rychlou přípravou a naprosto fantastickou chutí, kterou často vezmou na milost i ti, kteří ryby příliš nevyhledávají. Losos a fazolky jsou láska na talíři.
1
Suroviny
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 204 kcal
- Bílkoviny 22 g
- Sacharidy 0 g
- Tuky 12 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/8
Srpen 2008