Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,6 (27x)
18. 7. 2014
Opékaný filet z lososa
Apetit
Opékaný filet z lososa
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,6 (27x)

Jemná ryba a křupavé fazolky se postarají o dokonalý chuťový zážitek. Opékaný filet z lososa se vyznačuje rychlou přípravou a naprosto fantastickou chutí, kterou často vezmou na milost i ti, kteří ryby příliš nevyhledávají. Losos a fazolky jsou láska na talíři.


Nezhasínat obrazovku
1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 204 kcal
  • Bílkoviny 22 g
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 12 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(27 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008