Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,6 (171x)
18. 7. 2014
karbanátky
Pixabay.com
Karbanátky
Pixabay.com


Snadné
< 60 min
4,6 (171x)

Nemůžou vaše děti existovat bez hamburgerů z fastfoodů? Máme pro vás trik, jak tuhle konkurenci rozdrtit – předložte jim ty nejlepší karbanátky z mletého masa doma! Stačí je vložit do rozkrojené housky s plátky rajčat, salátu a oblíbeným dresinkem. Nebo si karbanátky vychutnejte klasicky s chlebem a kyselou okurkou.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 545.75 kcal
  • Bílkoviny 44 g
  • Sacharidy 10.75 g
  • Tuky 37.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Karbanátky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(171 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.