Báječně kořeněné a smetanové zároveň. Francouzské vepřové ragú je super jídlo pro celou rodinu. Ať už si ho vychutnáte s knedlíkem nebo ještě lépe s plátkem čerstvého chleba.
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 579 kcal
- Bílkoviny 33.5 g
- Sacharidy 55.5 g
- Tuky 22 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/3
Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky