Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (12x)
23. 7. 2014
Kuřecí kapsa
Apetit
Kuřecí kapsa s kozím sýrem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (12x)

S kozím sýrem...


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 837 kcal
  • Bílkoviny 110 g
  • Sacharidy 2.5 g
  • Tuky 41 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články

Plněná kuřecí kapsa

Jak připravit masovou kapsu? Od výběru masa až po vhodnou úpravu – máme pro vás ověřené tipy

Masová kapsa je jeden z kulinářských favoritů, který spojuje šťavnaté maso s chutnou náplní ukrytou uvnitř. Zvolit můžete kuřecí nebo krůtí prsa, ale nebojte se sáhnout ani po vepřové kotletě nebo šťavnaté kýtě – každé maso má své výhody. Stačí znát jen pár jednoduchých kroků. Správný řez, vyvážená náplň a pečlivá tepelná úprava vám zaručí dokonalý výsledek.