Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,2 (21x)
18. 7. 2014
Pečený česnek
Apetit
Pečený česnek
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,2 (21x)

Když česnek upečete, odloží svou čpavou podstatu a získá jemnou, nasládle oříškovou chuť. Možnosti jeho uplatnění v kuchyni se tak báječně rozšíří. Smíchejte pečený česnek s máslem a získáte fantastickou pomazánku, třeba na opečené plátky chleba.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 99.25 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 12.5 g
  • Tuky 3.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hovězí na česneku se špenátem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008