Když česnek upečete, odloží svou čpavou podstatu a získá jemnou, nasládle oříškovou chuť. Možnosti jeho uplatnění v kuchyni se tak báječně rozšíří. Smíchejte pečený česnek s máslem a získáte fantastickou pomazánku, třeba na opečené plátky chleba.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 99.25 kcal
- Bílkoviny 3 g
- Sacharidy 12.5 g
- Tuky 3.75 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008